Υλικά για το banana bread
250γρ αλεύρι ολικής άλεσης
3 ώριμες μπανάνες
1/2 κ.γ βανίλια
3 αυγά
100γρ γιαούρτι 2%
50γρ ελαιόλαδο
1/2 κ.γ θαλασσινό αλάτι
1 κ.σ μέλι
1 κ.γ μαγειρική σόδα

Εκτέλεση:
Λιώνουμε τις μπανάνες σε ένα μεγάλο μπολ, χτυπάμε τα αυγά και τα προσθέτουμε μαζί με τα υπόλοιπα υλικά, ανακατεύοντας μέχρι να γίνει ομοιογενές μείγμα.
Βάζουμε λαδόκολλα σε μια φόρμα για κέικ προσθέτουμε το μείγμα και το ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180′ για μια ώρα.

Καλή επιτυχία και καλή όρεξη!

 

Πρόταση ΚΔΑΠ – ΚΔΑΠ ΜΕΑ  δήμου Λαρισαίων

Σχεδιασμός: Κατερίνα Σελήνη, θεατρολόγος

Επιμέλεια: Λίνα Μουσιώνη, Παιδαγωγική υπεύθυνη ΚΔΑΠ